4 rafturi Hârtie ondulată Pop Up Display Stand pentru promoționale de supermarket

NUMELE PRODUSULUI: 4 SUPRAFETE HÂRTIE POPULAR PAPER POP POPULAR PENTRU SUPERMARKET PROMOTIONAL Suntem producatori profesioniști în stand de afișare carton, după cum urmează 1. Stand de afișare carton 2. Afișează carton Podele 3. Insigne ondulate cârlig ondulat 4. Coș de gunoi, Sidekicks Afișează 5. Palet Monitoare ...

Detalii produs


4 ARBOREAZĂ HÂRTIE CORPĂRATĂ POP DISPLAY

STAND PENTRU SUPERMARKET PROMOȚIONAL


Suntem producător profesionale în stand de afișare carton ca mai jos

1. Stand de afișare din carton

2. Afișaje de podea din carton

3. Afișează cârligul ondulat

4. Coșuri de gunoi, Afișaje laterale

5. Afișează paletele

6. Cutii de afișare cu contor

7. PDQ, Stand Stand, Stand Totem / Lama,

8. Ambalarea cu amănuntul etc.016


Descriere:
1. Material de înaltă calitate: 350gsm CCNB + K5, adică hârtie ondulată robustă, tablă gri, placă din fildeș etc.


2. Dimensiune particularizată: Dimensiunea noastră normală pentru afișarea în picioare este W 50cm XD 45cm XH 157cm. Dar avem departamentul de proiectare pentru proiectarea structurilor și proiectarea avionului, grafică profesională și design structural pot fi oferite.


3. Stil flexibil: pliabil, ușor de demonstrat, asamblat, transportat și depozitat. pentru carton, aproape toate modelele pot fi pliabile, ceea ce este mult mai economic pentru transport și transport. .pentru a permite furnizorilor și a transporta direct de la locul de încărcare până la punctul final de vânzare vânzări neambalate, economisirea depozitării ambalarea repetată a costurilor


4. Imprimare colorată: imprimare offset în 4 culori. sau necompletat (poate fi personalizat)

Tratamentul ulterior: luciu, laminare, spot. UV, ștanțare, ștanțare, rezistență la apă


5. Tehnica de fabricare a lucrătorilor pricepuți, supraveghetorii stricți și introducerea echipamentelor avansate asigură nu numai asigurarea calității, ci și produsele tiptop competitive. Are un rol de lider în rândul tuturor întreprinderilor din același domeniu de activitate pentru modul avansat de gestionare a întreprinderii, excelență în echipă și credit de calitate excepțională.


6. Ochelari de vedere: designul său inovator și imprimarea colorată pot spori cu ușurință profilul de marcă și atrage atenția asupra produselor noi.


7. Efect de publicitate bun: afișajul de hârtie a devenit cel mai recent și cel mai la modă instrument de comerț contemporan și diversele sale manifestări personalizate de conținut satisface mulțimea contemporană estetică și colorată. Este cel mai bun mod de a promova imaginea companiei și de a construi un terminal.
Afișaj de carton cu mai multă atențieDSC_7785 289水印
Kristy Cheng

display@displaystandpop.com

Wechat / Whatsapp: +86 17318010796


card

Anchetă