Șampanie / vin / apă Sticla Tag-uri Neck Tag-uri personalizate de imprimare cu preț ieftin

Nume produs: vin / bere / băutură Chineză en-gros sticla de gât tag-uri cantitate mare preț ieftin Indiferent cum vă place să le apelați em-tag-uri gât sticla, sticle sticle, sau umerase strangulare ... Aceste mici puncte de cumpărături puterea de a face un marketing excelent de investiții. Sticlele pentru sticle sunt ...

Detalii produs

Nume produs: șampanie / vin / apă sticlă gât etichetă design personalizat de imprimare cu preț ieftin

Indiferent cum vă place să le numiți etichete de gât, sticle de sticlă sau umerase. Aceste mici puncte de cumpărare de puncte de cumpărare fac o investiție excelentă în marketing. Sticlele pentru sticle se dovedesc a fi eficiente, cu costuri unitare scăzute și abilitatea de a urmări ROI utilizând coduri de bare sau coduri promoționale. Acestea sunt ușor și familiar pentru comercianții cu amănuntul de a utiliza, și puteți chiar să lucrați cu comercianții cu amănuntul pentru a împărți costul.

Facem eticheta personalizată de tip "bottle hang", cantitatea mică este acceptabilă.

Haideți și contactați Jessica prin e-mail: display@displaystandpop.com pentru solicitare de informații!

Jiechuang Display este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de etichete personalizate de etichete, fabrica noastra poate oferi clientilor sampanie / vin / sticla de apa tag-ul gâtului personalizate de imprimare de design cu produse de preturi ieftine cu pret bun. Dacă sunteți în căutarea pentru branduri de afișare sau de produse de înaltă calitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
Anchetă