Acasă > FAQ

Î: 1. cum am începe să coopereze?

A: Toate ecranele noastre sunt personalizate, de obicei, vom începe de la proiectarea structura şi dimensiunea pentru clienţii. În acest stadiu, clientul trebuie să ne spună ideea principală în cazul în care ecranul fi plasat, pe podea, blat, sau atarna de perete. Si spune-ne produsele informaţii detaliate (mărime, greutate, cum să plasarea) sau trimite-ne câteva mostre de produs pentru design dacă este posibil.

Î: 2. ar putea să ne ajute cu opera de arta?

A: , De obicei, acesta este clientul care face opera de arta de la sine, dacă clientul are dificultăţi sau nu am proiectant pentru a face opera de arta, le putem ajuta, atâta timp cât ele ne ofera ingredientul de bază Opera de arta. Următorul este de a face proba de culoare înainte de producţia de masă.

Î: 3. iti oferim eşantion?

A: Da, putem oferi probă martor sau probă de colorat de imprimare cu jet de cerneală, este în principal pentru clienţii pentru a verifica dimensiunea, hârtie de calitate, greutate-sprijinirea capacităţii.

Î: 4. cât timp durează pentru a face proba?

A: Probă martor are nevoie de 1-3 zile, proba de culoare are nevoie de 3-5days.

Î: 5. cum ai taxa pentru probă?

A: , De obicei, vom percepe o sumă mică de bani pentru a face proba, doar suficient acoperi costul. Noi nu va proprii bani a face proba. Atunci când comanda a fost confirmată, taxa de probă pot fi deduse din valoarea totală a comenzii.

Î: 6. putem folosi proba de culoare de imprimare cu jet de cerneală pentru a verifica în producţie în masă de culoare?

A: Nu, deoarece procesul de imprimare cu jet de cerneală este total diferit de tipar offset în producţia de masă. Culoarea va fi diferit de culori în producţia de masă. În cazul în care clienţii doresc pentru a vedea modul în care va arăta culoarea în producţia de masă, noi va oferim clientului A3 sau A4 dimensiune imprimare dovada care este aproape de culoare în producţie în masă de 90%.

Î: 7. cum livraţi probă?

A: Am expediat de obicei prin DHL, UPS, FedEx sau TNT. Şi taxa de curier este plătită de client împotriva sosirea. În cazul în care clientul nu are curier A/C, putem ajuta clienţii să găsească cele mai economice pentru agent de curier, şi apoi client ne plătesc taxa de curierat, l-am transfer agent de curierat. Nu vă faceţi griji, marfă va fi complet încărcată de către terţa parte, care este expeditor.

Î: 8.What pe timp de plumb pentru ordinea în vrac? Şi termenii de plată?

A:  Despre 15-20zile dupa depunere ajunge la contul nostru de TT, 40% din suma totală ca depozit. După ce bunurile terminat şi verificate de către clienţii, restul de 60% trebuie să fie plătit atunci, care este înainte de expediere.

Î: 9. cum să arate clienţii procedurile pentru a asambla carton de afişare?

A:   Noi va oferim instrucţiuni de asamblare de linie sau de imagini. Daca clientii au încă dificultăţi după revizuire instrucţiuni de asamblare, va oferim video pentru a arăta clientului clar despre pas cu pas.