Cartele cadou Carton de prezentare cu palete din carton, cu cârlige pentru cârlige, afișe pentru felicitări din carton

Cartele cadou Cartela de afișare din carton pentru paleți cu cârlige de înșurubat, afișe pentru felicitări din carton Descriere: Material: Carton ondulat de 350gsm CCNB + K5; Accesorii: Cârlige din plastic; Funcție: afișarea punctului de achiziție pentru cardurile cadou. Întrebări frecvente: Î: Puteți face un desen de construcție din partea dvs.? A:...

Detalii produs

Cartele cadou Carton de prezentare cu palete din carton, cu cârlige pentru cârlige, afișe pentru felicitări din carton

Descriere:
Material: Carton ondulat de 350gsm CCNB + K5;
Accesorii: Cârlige din plastic;
Funcție: afișarea punctului de achiziție pentru cardurile cadou.

FAQ:
Î: Puteți face un desen de construcție din partea dvs.?
R: Da, putem face desenul 3D pentru a explica structura mai clară. Dar nu va fi disponibil atât de repede, mă voi întoarce la tine când o voi avea cât mai repede.

Î: Puteți adăuga, de asemenea, codul HS pentru declarație pentru a calcula taxele de import la oferta dvs.?
A: Codul SA pentru declarație este 4819100000.

Î: Puteți ajuta la realizarea designului grafic?
R: În general, putem face doar designul foarte simplu, cum ar fi plasarea doar a logo-ului pe antet. Nu putem să facem acest proiect complicat în acest stadiu. Vă sugerăm să vă creați grafica de către designerul dvs.

Jiechuang Display este unul dintre cei mai importanti producatori de paleti si furnizori, fabrica noastra poate furniza clientilor cadouri de cadouri carton raft de afișare palet cu cârlige cui, carton felicitări afișa produse cu un preț bun. Dacă sunteți în căutarea pentru branduri de afișare sau de produse de înaltă calitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Anchetă