Afișe pe palete ondulate, Standuri de afișare pentru jucării din carton, Afișează cartoane pentru jucării

Afișe pe palete ondulate, Standuri de afișare pentru jucării din carton, Afișează cartoane pentru jucării Descriere: Afișele din carton reprezintă cel mai bun echipament pentru stocarea și afișarea produselor de pe piață. 1) Material principal: Carton ondulat, KT bord, gri Board 2) Designs: avem șase ani de experiență în design ...

Detalii produs

Afișe pe palete ondulate, Standuri de afișare pentru jucării din carton, Afișează cartoane pentru jucării

Descriere:
Afișele de carton reprezintă cel mai bun echipament pentru stocarea și afișarea produselor pe piață.
1) Material principal: carton ondulat, placă KT, tablă gri
2) Proiecte: avem o experiență de șase ani în designul și afișarea cartonului, cercetarea inginerului nostru și dezvoltarea unei noi structuri pentru clienții noștri. Avem, de asemenea, designer grafic perfect pentru a vă ocupa de opera dvs. de artă pentru a da imprimarea în cel mai bun efect, dacă nu aveți designer, noi bine vă putem ajuta să proiectăm opera de artă.
3) Imprimarea și tratarea suprafețelor: imprimare offset, imprimare în serigrafie și imprimare cu apă cerneală
Tratarea suprafeței: laminare lucioasă / mată, lac, acoperire apoasă, acoperire UV;
4) Dimensiune: tot ecranul de carton aici a fost personalizat, avem inginer de structură și designer grafic, putem bine proiecta dimensiunea pentru afișează baza la cererea dumneavoastră, afișează carton este doar pentru produsele dvs.
5) Ambalare: 3 metode de ambalare, a. ambalate la pachet în cutie, apoi expediați afișajele la dvs., pachetul de carton b.3D, fabrica noastră din Shenzhen, puteți trimite celelalte produse la fabrica noastră, apoi le punem produsele în afișe și le împachetăm cu produsele în cutia de carton 3D și apoi expediați toate afișe și produse pentru dvs., c. împachetați afișajele ca cerințe
6) Timp de probă: probă de culoare necesită 3-5 zile, necesitatea probei de culoare: 2-3 zile
7) Taxă de probă: vom restitui întreaga taxă de eșantion dacă cantitatea dvs. de comandă ajunge la 500 de bucăți
8) MOQ: MOQ-ul nostru este de 200 de bucăți, dacă cantitatea dvs. de comandă este mai mică decât MOQ-ul nostru, o vom face ca și comandă de eșantion.
9) Timp de livrare: 12-15 zile, dacă aveți nevoie urgentă, putem împinge și încerca să finalizăm încărcătura cât mai curând posibil.
10) Livrarea: avem un transportator de lungă durată care vă ajută să aranjați livrarea, pe cale maritimă sau aeriană, în regulă. desigur, puteți aranja și livrarea singură, vă vom ajuta să organizați gratuit încărcarea.

Avem echipa de designeri profesionisti si masina de prototipuri, astfel incat sa putem macheta mostra pentru aprobarea dumneavoastra inainte de comanda. Aceste display-uri portabile sunt ușoare, ușor de configurat și construite pentru a se ridica la traficul de afișare cu amănuntul ridicat. afișează un mediu prietenos, proiectat și produs bine, să vă promoveze mărfurile și compania pentru clienții dvs.

Jiechuang Display este unul dintre cei mai importanti producatori de paleti si furnizori, fabrica noastra poate oferi clientilor pe display-uri ondulate de palete, standuri de jucarii din carton, jucarii din carton afiseaza produse la un pret bun. Dacă sunteți în căutarea pentru branduri de afișare sau de produse de înaltă calitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Anchetă